Haine online pentru femei iesite din comun

Returnarea produselor

Returnarea produselor

Comanda fara griji, daca produsele nu sunt conform asteptarilor tale, le poti returna si iti vom returna suma platita in cel mai scurt timp (mai putin cheltuielile de transport). Daca doresti schimbarea produselor cu altceva din magazin beneficiezi de SCHIMB GRATUIT prin Posta Romana (vezi mai jos).

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG34/2014. Acestea se returneaza in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor trebuie anuntata in prealabil fie folosind FORMULARUL DE RETUR, fie prin email la adresa comenzi@outliers.ro. Dupa ce vom primi emailul tau iti vom trimite toti pasii pe care trebuie sa-i faci pentru a returna produsele.

Iti vom inapoia contravaloarea produselor in cel mult 10 de zile de la data emiterii facturii storno (adica de la data la care se primesc produsele returnate de la client). Contravaloarea marfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Pentru aceasta avem nevoie de: nume complet, IBAN (sa nu confunzi IBAN-ul cu numarul cardului) si banca la care este deschis contul. Daca nu doresti restituirea banilor in cont, iti putem oferi un voucher avand valoarea produselor returnate, pe care il poti utiliza la noi in magazin.

In cazul unui retur a coletelor de peste 250 Ron, care au beneficiat de Livrare Gratuita, se va retine taxa de transport de 15 Ron, daca se doreste returnarea banilor in cont. Daca se opteaza pentru schimbul produselor, aceasta taxa nu se va mai retine, schimbul fiind gratuit.

Te rugam sa ne expediezi produsele in forma lor originala, fara a fi deteriorate, utilizate sau parfumate, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Coletele retur nu trebuie sa aiba valoare ramburs. Pentru un cost mai mic al transportului iti recomandam sa ne trimiti coletul prin Posta Romana.

Adresa pentru returnarea produselor va fi transmisa clientului prin email, dupa ce acesta va comunica intentia de a returna produsele comandate.

SCHIMB GRATUIT PRIN POSTA ROMANA
Daca doresti sa schimbi marimea sau sa inlocuiesti produsele cu altceva de pe site (de aceeasi valoare) iti vom trimite produsele pe cheltuiala noastra prin Posta Romana. Daca valoarea produselor dorite este mai mica decat a celor returnate iti putem oferi in voucher de cumparaturi cu diferenta.