Cardigane lungi, tricotate, perfecte pentru toamna

Cardigane Lungi Tricotate

Cardigane lungi si cosy – Preferatele toamnei

Cand zilele toride de vara se transforma in zile ploioase, iar soarele se mai arata doar cu dinti, scoatem de la pastrare piesele preferate ale toamnei: cardiganele lungi si puloverele tricotate. Chiar daca nu ne mai lungim cu orele, tolanite la soare pe o terasa, noul sezon se arata plin de activitati si energie, asa ca e bine sa ne pregatim dulapul cu hainute potrivite care sa ne tina companie in aventurile noului sezon.

Casual sau elegante, groase si calduroase, cardiganele lungi sunt aliatul tau pentru toamna sau iarna. Iubim cardiganele pentru ca sunt atat de usor de purtat si ne permit inca sa ne luam pe noi tricoul sau camasa preferata, fara sa inghetam de frig.

Cardigane lungi cu model geometric

Cardigane Lungi cu Model Geometric sau Aztec

Dintre toate tipurile de cardigane lungi, cele cu modele geometric sau aztec sunt favoritele noastre, arata chic si merg de minune cu un tricou sau bluza simpla pe dedesubt.

Cardigane lungi tricotate toamna-iarna

Cardigane Lungi Tricotate Toamna Iarna

In zilele geroase, ne putem inveli ca intr-o patura intr-un cardigan lung tricotat, cosy si calduros.

Cardigane lungi elegante

Cardigane Lungi Elegante

Si pentru ca toamna orasul e plin de evenimente la care vrem sa ajungem, sa nu uitam si de cardiganele elegante, pe care le poti purta peste o rochita sau o tinuta classy.

Daca ti-au placut recomandarile noastre, poti gasi o gramada de cardigane lungi simpatice in magazinul nostru. Pana data viitoare hugs&kisses :* :*

Vezi aici toate modelele de cardigane din magazin!

[fb_button]