Haine online pentru femei iesite din comun

Despre OUTLIERS

OUTLIERS


Defy the norm

We are the crazy ones. The rebels. The wild. We love fearless fashion. We are OUTLIERS.

 

WE

Outliers.ro este un magazin online de haine si accesorii pentru femei iesite din comun. Hainele noastre sunt vesele, nonconformiste si pline de personalitate. Iubim printurile jucause, culorile, combinatiile neobisnuite si accentele boho, ceea ce se reflecta si in hainele pe care le puteti gasi in magazin.

De cand ne-am lansat am adus zambetul pe buze a mii de cliente si am incercat mereu sa ne imbunatatim serviciile si gama de produse.

Site-ul OUTLIERS (www.outliers.ro) este operat de societatea OUTLIERS INTERACTIVE SRL, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/132/20.01.2014 si avand CUI 32675820 si punct de lucru pe strada Emil Isac, nr. 23, Cluj-Napoca.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0773 772 157 sau folosind formularul de contact. Programul de lucru este de luni pana vineri, intre orele 9:00 – 17:00.

DESPRE PRODUSELE NOASTRE

Toate produsele prezentate pe site-ul Outliers.ro sunt noi, fara defecte si vin insotite de factura. Fotografiile produselor sunt reale, produsele sunt cele prezentate pe site.

Daca ati primit un produs cu defect sau alta marime fata de ce ati comandat vom schimba GRATUIT produsul sau va returnam banii inapoi.

Pentru alegerea marimii potrivite am realizat masuratori pentru o mare parte din produse. Va rugam sa verificati pe pagina produsului Ghidul de Masuri. Daca nu exista masuratori pentru produsul dorit de dvs. puteti consulta Tabelul de Marimi sau ne puteti scrie pe chat sau un email pe adresa [email protected] pentru a va trimite masuratorile.