Salopete de Vara – albe sau colorate, casual si elegante

salopete de vara

Salopete de vara – albe sau colorate, casual sau elegante

Mai sunt doar câteva zile până începe oficial sezonul de vară. Soare, căldura, plimbări, excursii, mare, vacanțe, ieșiri la terase… și lista poate continua. Dar, știm toate că, pe cât de  tare așteptăm vara în fiecare an, parcă nu tot timpul apreciem și temperaturile super ridicate. Pentru că uneori chiar vrei să iți dai hainele jos din cauza căldurii. Dar ghici ce. Salopetele de vara sunt comode, lejere și astfel foarte ușor de purtat.

Vezi toate modelele de salopete disponibile!

Salopeta e acea piesă din dulap care te salvează în acele zile toride în care ori nu știi cu ce să te îmbraci, ori cu ce sa îți asortezi blugii sau topul. Există pentru fiecare modelul perfect… din voal, cu pantalon sau fusta, lungă, scurtă, simplă sau cu model. De aceea ne-am gândit să iți propunem cîteva modele pentru a te ajuta în alegerea celei mai potrivite salopete de vara pentru tine, care sa iți ofere atât confort cât și feminitate.

Salopete de vara albe și elegante

Salopete de vara albe

Salopetele albe ne duc întotdeauna cu gândul la eleganță și rafinament. Poți să le asortezi cu o pereche de săndăluțe în culori deschise, nude sau roz-pal, finuțe sau cu accesorii colorate dacă vrei să ieși din tipar.

Salopete de vara lungi și colorate

Salopete de vara lungi

Salopetele lungi sunt perfecte pentru o seară de vară sau zilele în care adie ușor vântul. La fel, pot fi elegante, potrivite pentru petreceri sau casual asortate cu săndăluțe joase sau balerini, pentru concerte sau plimbări.

Salopete de vara scurte și înflorate

salopete-de-vara-casual

Vezi toate modelele de salopete disponibile!

Aceste modele sunt foarte versatile și pot fi purtate foarte ușor. Volănașele si umerii goi dau un aer foarte diafan și senzual. Cu săndăluțele potrivite tipului de eveniment, vă veți simți foarte feminine.

Dacă ai găsit deja salopeta pe care ți-o dorești, comand-o acum! Dacă nu, pe lângă cele expuse aici, poți găsi pe site și alte modele deosebite pentru această vară.

[fb_button]